Medewerkers

Balans in voeding Als diëtist beantwoorden wij graag al je vragen over voeding en ondersteun en begeleiden wij  je om de balans in voeding (en je leven) terug te vinden. Ons uitgangspunt is gezonde voeding.  Geen standaard dieet, want er is niet één dieet dat voor iedereen werkt. De diëtist stelt een persoonlijk advies op dat bij je past zodat het ook op de lange termijn resultaat geeft. Samen werken wij aan je doel.

Gratis informatieconsult Kom eens langs voor een vrijblijvend en kosteloos informatieconsult. Tijdens dit gesprek krijg je gericht advies over wat de diëtist voor je kan betekenen.

Mijn naam is Wendy Blom, ik ben gecertificeerd sportdiëtist en je kan mij vinden bij Sportcentrum VU op de locatie Uilenstede 100 te Amstelveen, Medisch Centrum Zwaansvliet in Amsterdam en bij Praktijk Loenen in Loenen aan de Vecht.  Ik ben sinds 2007 werkzaam als diëtist in de gezondheidszorg. Mijn werk is mijn passie! Ik begeleid je graag op een persoonlijke, open, positieve en professionele manier. Naast individuele begeleiding geef ik ook groepsvoorlichting en cursussen.

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Kelly Dignum, diëtist en werkzaam bij diëtistenpraktijk WenDi. In juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek te Hogeschool van Amsterdam. Door middel van een enthousiaste, positieve en persoonlijke aanpak help ik heel graag bij verscheidene voedingsvragen en gewenste begeleiding. Welkom en gehoord voelen en naar huis gaan met het idee dat je samen realistische stappen hebt gezet en gaat zetten om jouw persoonlijke doel te bereiken, dat is wat ik belangrijk vind. Ik heb zin om er samen voor te gaan!